GELDHOF

Originals since 1954

In 1939 startte Antoine Geldhof (1925-2012) als 14-jarige bij een grote confiserie in het Gentse, waar hij het 19e-eeuwse recept van de cuberdons aanleerde door de kleinzoon van de oorspronkelijke uitvinder van het snoepje. Na de geboorte van zijn eerstgeboren zoon, Tony Geldhof, richtte Antoine Confiserie Geldhof op te Eeklo. Tony Geldhof leerde na zijn studies letterlijk alle knepen van het vak, van afvoerputjes schoonmaken tot het bedrijf leiden en zet tot op de dag van vandaag de lijnen bij Confiserie Geldhof uit.
 
De cuberdons van Confiserie Geldhof worden o.a. vervaardigd met Arabische gom (sap van de acaciastruiken). Toen de Sahel-landen in de jaren 80 werden getroffen door de droogte, kwam de productie even in het gedrang door een tekort aan Arabische gom. Het bedrijf groeide evenwel gestaag en goede en minder goede jaren volgden elkaar op. Sinds de erkenning als “streekproduct” van de cuberdon is deze evenwel aan een echte revival bezig. Met een productie van ruim 400 ton is Confiserie Geldhof vandaag de onbetwiste marktleider.

 
  • De énige échte neuzekes
  • Sinds 1954
  • Onbetwiste marktleider
  • Vlaams streekproduct

Het Geldhof team

Stichter

Geldhof Antoine

Geldhof Antoine

Oprichter Geldhof Confiserie, Ridder in de Orde van Eekloosche Herbakker
Vader van de Cuberdon, Antoine Geldhof, stichtte in 1954 Confiserie Geldhof op te Eeklo, samen met zijn vrouw Irène Van Autreve. Decenialang fabriceerde hij het bekende “neusje” als enige producent ervan.
Antoine Geldhof overleed op woensdag 25 april 2012 omringd door familie en vrienden.

† 25/04/2012

Zaakvoerders

Geldhof Tony

Geldhof Tony

eerste lijn opvolger, gedelegeerd bestuurder

Sinds 1979 werd Tony Geldhof opgeleid tot voortzetter van de Geldhof-naam. Vader Antoine bleef dan wel over zijn neuzekes waken, Tony leerde intussen alle knepen van het vak en zet nu – in de geest van zijn vader – koers naar de toekomst met de confiserie.

Geldhof Jo

Geldhof Jo

Tweede lijn opvolger, gedelegeerd bestuurder

De derde generatie Geldhof. Jo nam in 2004 het bedrijf 
‘Sweets & Candy’ over waar hij reeds met succes slaagde om de ambachtelijke producten nieuw leven in te blazen en om van het sneeuwballen recept van zijn grootvader weer een succesvol artikel te maken. Het doel is om de 2 bedrijven te fusioneren tot 1 prachtige ambachtelijke confiserie.
Sinds 2016 is Jo Geldhof de leidende kracht is over de 2 bedrijven Geldhof en Sweets & Candy en zal hij de toekomst verzekeren van de cuberdons en sneeuwballen.

Kernkrachten

Meiresonne Bianca

Customer service, Planning productie

Meulebroeck Alex

Hoofd Technische dienst, Intern Preventieadviseur

Bonne Patrick

Verantwoordelijke Productie, Suikerbakker

De Meester Francine

Adm. bediende boekhouding

Huylebroeck Joris

Kwaliteitsmanager

De Baerdemaeker Fabienne

Facturatie

Wille Brigitte

Logistiek, Onthaal- en Besteldienst

Meiresonne Mireille

Verantwoordelijke Inpak, Productieplanning Gommen

Manfroy Dominique

Kaderdirectie

Ons Assortiment

Sinds de start van onze Confiserie blijven we sleutelen aan de evolutie van ons assortiment. Naast de originele Cuberdons en onze gommen, lanceerden we in 2011 en 2012 de Cuberdon stroop, Cuberdonkoekjes. Later volgden er nog   vele afgeleiden waaronder vandaag beschikbaar de Cuberdon crunch en Cuberdon spekken

Bekijk ons assortiment en blijf op de hoogte van de laatste specials.